Amandus allstadius

2012-07-30 ♥ 23:07:17

Godkväll! Dagen började med att vakna upp och käka lite frukost och sen börja fixa sig till arbetsförmedlingen som var kl 3. Gick bra där, pratade om en praktik plats som jag så gärna vill ha. Hästskötare här i Gnesta :) Efter det så åkte jag till min fina älskling och gav tillbaka lite kläder jag hade lånat. Sen tog han en snabb dusch och efter det så gick jag, älskling och hans mamma och fikade på humles fik. Blev en kladdkaka och cola. Mötte upp Sanna och älsk drog på drogkurs på bilskolan. Sanna och jag roade oss med att käka glass och promenera runt. Vi satte oss i centrum och ser amandus allstadius, och började med att hälsa på han och han häktade trevligt tillbaka. Vi bestämde oss att gå hem till Tony och hämta papper ifall vi skulle se han igen.. Och det gjorde vi, små pratade lite med han och fick kram och en autograf :) sen var han tvungen att gå och vi gick runt tills Tony och Marcus var klara. Nu på kvällen har det bara bestått av mys och nu tittar vi på tv. Nu ska jag fortsätta vara social, godnatt!:)


Isabelle

2012-07-27 ♥ 18:54:33
Sitter här med Isabelle i min famn och har precis beställt tandblekning för första gången så jag hoppas att det funkar. Spännande.

Idag har jag tagit en promenad med isabelle och edwin, samt badat två gånger i poolen, helt underbart.

Är barnvakt tills i morgon bitti och har det trevligt :)
Vet inte vad som händer ikväll, återstår och se.

Ha det bra

Underbara soliga dag!

2012-07-25 ♥ 12:30:14
Hallå allihopa som fortsätter läsa min blogg fast jag inte uppdaterar så ofta. Eftersom jag sitter vid datorn igen tänkte jag slänga upp ett inlägg.

Igår åkte jag iväg till Eskilstuna och hämtade Isabelle samt firade brorsan som fyllde år. Bjöds på god mat och glasstårta.
Helen och jag drog på stan och shoppade lite, fick hem ett linne, armband och vanilj body splash.


Just nu är det superbra väder och vi ska snart åka till Nyköping för att handla, medmera. För en stund sen var jag på möte på AF och det gick bra och sen så köpte jag en glass till mig och Issa.

Tänkte ladda upp bild men tyvärr så cpar min iphone...

Fin väder

2012-07-16 ♥ 14:00:36
Tjo!
Satte mig vid datorn för att söka lite jobb men upptäckte att mitt cv inte alls funkar. Blir helt knasigt så jag skiter i allt nu. (inget tåladmod alls, allt går åt skogen ändå)

Idag har jag och älsklingen varit en stund med hans kompis och senare så ska vi ut och fiska lite, passa på när det är fint väder.
Annars så blir det väl mest mys som vanligt och det gillas väldigt mycket :)

Måste ta upp en sak som hände innan idag...
Jag skulle lägga min mobil i älsklingens ficka och så backade han så telefonen landade på asfalten och detta blev resultatet, är lite nere just nu eftersom mina saker brukar jag vara väldigt rädd om.

Ha en bra dag

Tråkigt

2012-07-11 ♥ 17:11:13
Har precis duschat och har ingenting att göra, vet inte vad som händer idag men inget speciellt antar jag.
Vill se nån bra film men finns inget ljud på den här datorn så det sket sig. Vad gjorde jag igår? Tror det var då vi åkte till utsiktstornet och kollade över hela sjön och sen åkte och badade hunden.
Shit vilket dåligt minne jag har ?! Kommer ju inte ens ihåg vad jag gör om dagarna :P Får bli bättre på att uppdatera bloggen.. Eller vad tycker ni?

Love

2012-07-09 ♥ 17:31:33

Hos älskling.

2012-07-06 ♥ 20:08:20
Tja.
Var ett tag sen man skrev. Går dåligt med det.
Just nu befinner jag mig hemma hos älskling och bloggar lite.
Vi kom precis hem från en av hans polare.
Min baby bjöd mig på glass också, söt han är :)


Igår var jag ute på sjön och fiskade med Sanna, Simon, Marcus och Älskling såklart :) Vi åkte enda in till Gnesta och det tog ett bra tag.
Mitt på natten var vi ute och åkte, blött och kallt. Men ingen fisk.

Vet inte vad vi ska göra nu ikväll, men det händer väl nåt antar jag som alltid :P Ha det bra tills nästa gång vi hörs!

RSS 2.0