Mvc?

2011-12-28 ♥ 14:24:29

Jag tror att jag ska till mcv på tisdag.
Får se hur det går där och så.
Skönt att jag fick en tidig tid!
Fortfarande osäker, men Erik vill behålla :)


Kommentarer
Postat av: LINA MARIA LEE HAMMARSTRÖM

1. jag har inte sagt att alla är lika dåliga som micha.

2. hur vet du att jag aldirg gjort abort? Jag får väl ha min åsikt om, om jag tycker det är rätt lr fel att göra det? jag vet masssor som tycker som jag.

3. jag tycker att om man vill ha det.. och bara för att man är 18 år så ska man inte skaffa det, för jag tycker som sagt inte att man är mogen då, faktiskt.och jaa jag tycker absolyt kärleken till barnet är viktigast och det skrev jag med.

4. ja själklart ska barnen lägga undan pengar, föräldrarna med, df jag skrev att jman ska dförsöka ta sig råd osv. en förälder ska ju inte försörja sitt barn livet ut, det är fel, ja.

5. fast så kan du ju inte säga heller att ALLA mammor utan utbildning inte klarar sig? jag säger heller inte att alla mammor KLARAR sig MED utbildning. jag säger bara att det är bra att ha det.

6. jag hoppas absplut folk tar åt sig, men inte att det ändrar sitt val att göra abort om dom inte vill det. Det är ju upp till var och en. Som sagt inlägger skrev jag för att säga vad JAG tyckte om saken.

7. jag är jätteglad över att din kille har fast jobb och jag hoppas också du får jobb lr kmr in på den utbildning du vill, som jag sa förut om du vill behålla barnet så ska du göra det!:)

8. nej man behöver absolut inte vara rik och smart och ge sitt barn det senaste, det skulle jag aldrig göra och jag är själv inget av det? Kärlek är det enda man kan ge barnet och det är det viktigaste



du behöver inte bli tjurig för att jag skrev inlägget? jag har inte gjort din något och jag yttrar mig ju bara om vad jag tycker och självklart ska du få ha din åsikt, men du behöver ju inte vara sur för dte.



:)

2011-12-28 @ 20:07:56
URL: http://linahammarstrom.blogg.se/
Postat av: mysan

God fortsättning:) Kram!

2011-12-28 @ 20:15:58
URL: http://myedenvad.blogg.se/
Postat av: Anonym

Lägg upp bild på magen :)!

2011-12-29 @ 00:33:12
Postat av: Barbro

Tycker verkligen du ska behålla det :)

Har du funderat mer på ditt val?



Kram från Barbro

2012-01-04 @ 17:48:09
Postat av: Linn

Ärligt tycker jag att du verkar otroligt omogen för att skaffa barn... Tror att du behöver växa på dig en hel del innan du blir mamma! Tänk på barnets bästa i det här fallet...

2012-01-29 @ 15:31:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0