Hatar ungdomar

2011-12-18 ♥ 23:30:21

Alla behöver inte ta åt sig så jävla mycket, bara dom som är idioter.

Jag är så förbannat less på dessa ungdomar som inte har någon respekt alls till andra människor som måste vara fulla på en söndag och stå ute och skrika, ca 10 pers.
Sen göra det ännu värre att komma in i vår trappuppgång och börja skrika som fan och slå i dörrar. Hoppas att ni åkte dit som fan, ingen menig att ni håller på jävla äckel! Vissa har ju ett liv som måste upp och sköta sitt jobb ist för att knarka och supa på våra skattepengar. Fett less!


Kommentarer
Postat av: Chayenne - En av Sveriges skönaste unga mammabloggar.

stark åsikt! Men förstår dig

2011-12-18 @ 23:46:36
URL: http://sense.webblogg.se/
Postat av: Anonym

De lever på våra skattepengar? Det är ju knappast troligt, förmodligen har de väl tjänat ihop egna pengar, och va de gör med dem är väl deras ensak. Du om någon lever väl på oss arbetares skattepengar, du som skrivit att du har "rättighet" till socialbidrag i din blogg. Gå till ditt jobb och va lite tacksam, allla mobbar dig, alla är så taskiga och säger att du är lat skriver du, men har du tänkt på att om massa människor säger detta SÅ KANSKE DET STÄMMER! Tro fan att det är roligare att ligga hemma i sängen än att jobba, men väx upp för helvete, du är snart 20 år och har inte gjort ett dugg vettigt i hela ditt liv verkar det som. Du har inte ens en utbildning s du ska vara tacksam att du har ett jobb överhuvudtaget. Herregud, skrämmande att det är såna som du som har rösträtt...

2011-12-19 @ 21:46:00
Postat av: Linn

Håller med föregående, bra skrivet!

2012-01-29 @ 15:20:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0